Vahur Keller
KURADI RESTORAN
muusikaline põnevik koos pidusöögiga
"Kuradi restoran" on maailmalõpu hingetoitlustusasutus, kus kuradi mõnusa bluusi ja souli saatel kistakse eest maskid ning paljastatakse kriminaalsed saladused.
Kehatoidu menüüs on verdtarretavalt maitsvad ampsud, millega kaasneb oht koos toiduga ka oma keel alla neelata.
Hingetoidu menüü
Hukutavalt kaunid laulud salapäraste kelnerite, külaliste ja nende minevikumüsteeriumidega.
Mitte keegi ei satu "Kuradi restorani" juhuslikult ja mitte kõik ei lahku sealt elusalt. Psst! Rohkem ei või avaldada …
PS. Tegu on teatriga. Ei maksa peljata, sest neid, kes on ostnud pileti, saatan etenduse vältel füüsiliselt ei kiusa ja tegevusse otseselt kaasa ei haara.
Kehatoidu menüü
KALAD ALUSTAVAD
Lõhe: Isa Browni tilli ja fariinsuhkruga pühalikult soolatud lõhefilee, tembitud inspektor Maigret’ Dijoni sinepikastmega.
Ahven: Hercule Poirot’ lemmik, surmhea Niiluse ahven Lendava Hollandlase kastmes.
Angersäga: Wallanderi põhjamaises tumeduses marineerunud angersäga.
Krevett: Norman Bates’i krõbedasse kartuliküpsetisse susatud hiidkrevetid salapärases Tai kastmes.
LIHAD JÄTKAVAD
Veis: Krahv Dracula põrgulikult maitsvad veripunaselt täidetud röstveiserullid.
Part: Dr Watsoni ülitäpselt ja ehtinglaslikult smooritud pardirind Scherlocki seente ja õuntega.
Kana: Baskerville’ide koera tabatud kanagalantiin François Vidocqi pistaatsiapähklite ja Nero Wolfe’i peekoniga.
Kalkun: Dr Frankensteini segmenteeritud kalkunikuubikud inspektor Morse’i viskikastmes koos Thelma ja Louise’i ahvatlevalt hõrkude virsikutega.
SALAT LISANDUB
Tuhlis: Inspektor Vera Stanhope’i lõbusa singiga kartulisalat.
Nuudel: Nähtamatu mehe klaasnuudlisalat vaimude vakame ja kummituslike krevettidega.
Avokaado: Edgar Allan Poe avokaado-virsikusalat Bonnie ja Clyde’i plahvatusliku granaatõunaga.
DESSERT PANEB PUNKTI
Kook: Dr Jekylli ja mr Hyde’i kahe šokolaadi kook Freddie Kruegeri purpurses kirsi-piprakastmes.
KÕRVALOSADES
Vito Corleone lemmikrestoranist leib ja kukkel maitsevõiga.
Miss Marple’i külluslikust sahvrist kohv ja tee suhkru ja koorega.
LAST BUT NOT LEAST
Kõik need patuselt head road on viimistletud
kurikuulsate 19 Crimes’i veinidega Kellerteatri baarist.
kehatoitu kokkab ja serveerib Fee Catering.
mängivad Hans Kristian Õis, Teele O’Brock, Ülle Hertmann-Knop, Mirtel Põdra ja Marc Sepp
autor ja lavastaja Vahur Keller
kunstnik Britt Urbla Keller
koreograaf-lavastaja Kristina Paškevicius
helilooja, helikujundaja ja muusikajuht Siim Aimla
lavavõitluse seadja Indrek Sammul
hääleseadja ja lauluõpetaja Sirje Medell
valguskujundaja Mario Maripuu
grimmikujundaja Triin Tulp
grimeerija Kaddi Piisang
grimeerija abiline Brit-Marie Ojamaa
õmbleja Sarlee Roosalu
dekoratsioonimeistrid Dmitri Divak, Riho Rosberg ja Meelis Keller
etenduse juht, rekvisiitor ja kostümeerija Ülle Hertmann-Knop
heli- ja valgustehnikud Mario Maripuu, Anselm Magnus Püvi või Aksel Reisser
plakati autor Britt Urbla Keller
müügijuht Annika Land Reisser
korraldusjuht Jane Oksa
peaprodutsent Vahur Keller
Restoran on avatud 18.30 – 22.00
Esietendus 30. novembril 2024 Kellerteatris, Uus 37, Tallinn.
Lavastuse väljatoomist toetas Eesti Kultuurkapitali Näitekunsti Sihtkapital
TÄHELEPANU! Etenduses kasutatakse valju heli ja lavasuitsu, mis on tervisele kahjutu.