Vahur Keller
KURADI RESTORAN
muusikaline põnevik koos pidusöögiga
"Kuradi restoran" on maailmalõpu hingetoitlustusasutus, kus kuradi mõnusa bluusi ja souli saatel kistakse eest maskid ning paljastatakse kriminaalsed saladused. Kehatoidu menüüs on verdtarretavalt maitsvad ampsud, millega kaasneb oht koos toiduga ka oma keel alla neelata.
HINGETOIDU MENÜÜ
Hukutavalt kaunid laulud salapäraste kelnerite, külaliste ja nende minevikumüsteeriumidega. Mitte keegi ei satu "Kuradi restorani" juhuslikult ja mitte kõik ei lahku sealt elusalt. Psst! Rohkem ei või avaldada …
PS. Tegu on teatriga. Ei maksa peljata, sest neid, kes on ostnud pileti, saatan etenduse vältel füüsiliselt ei kiusa ja tegevusse otseselt kaasa ei haara.
KEHATOIDU MENÜÜLaudadele kaetud külluslikud külmad suupisted
KALA
lõhehake laimi-vasabimajoneesi ja röstitud ciabattaga
haugirullid peekoni, sibula, küüslaugu ja noridekooriga
tempura hiidkrevetid, tšillikaste
Vahemere mereandide tarrend
LIHA
vasikaliha rostbiif tuunikalakastmega
marineeritud seafilee päikesekuivatatud tomati ja Fetaga
suitsulamba-karulaugu tar-tar šampinjonis
kana kintsufilee krõbedas õlletaignas, rõikakaste
SALAT
kartuli-porrusalat õlikastmega
mini mozarella-kirsstomatisalat basiiliku ja pestoga
rukola-arbuusisalat röstitud pähklite ja balsamicoga
värskehapenduskurk
leib, kuklid, maitsevõi
DESSERT
maasika-rabarberikook
Kohv, tee, suhkur, koor
JOOGID
laimi-mündi laua maitsevesi
kirsimix
Kõik need patuselt head road on viimistletud kurikuulsate 19 Crimes’i veinidega Kellerteatri baarist. Üks pokaal punast või valget veini on Kuradirestorani pääsme hinnas. Järgmised sõõmud saab baarist juurde osta.
kehatoitu kokkab ja serveerib Fee Catering.
mängivad Hans Kristian Õis, Teele O’Brock, Ülle Hertmann-Knop, Mirtel Põdra ja Marc Sepp
autor ja lavastaja Vahur Keller
kunstnik Britt Urbla Keller
koreograaf-lavastaja Kristina Paškevicius
helilooja, helikujundaja ja muusikajuht Siim Aimla
lavavõitluse seadja Indrek Sammul
hääleseadja ja lauluõpetaja Sirje Medell
valguskujundaja Mario Maripuu
grimmikujundaja Triin Tulp
grimeerija Kaddi Piisang
grimeerija abiline Brit-Marie Ojamaa
õmbleja Sarlee Roosalu
dekoratsioonimeistrid Dmitri Divak, Riho Rosberg ja Meelis Keller
etenduse juht, rekvisiitor ja kostümeerija Ülle Hertmann-Knop
heli- ja valgustehnikud Mario Maripuu, Anselm Magnus Püvi või Aksel Reisser
plakati autor Britt Urbla Keller
müügijuht Annika Land Reisser
korraldusjuht Jane Oksa
peaprodutsent Vahur Keller
Restoran on avatud 18.30 – 22.00
Esietendus 30. novembril 2024 Kellerteatris, Uus 37, Tallinn.
Lavastuse väljatoomist toetas Eesti Kultuurkapitali Näitekunsti Sihtkapital
TÄHELEPANU! Etenduses kasutatakse valju heli ja lavasuitsu, mis on tervisele kahjutu.
kokkab ja serveerib
fotod Kalev Lilleorg